Hoe het werkt voor influencers - Bloggers Network
22322
page-template-default,page,page-id-22322,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Let op: vanaf heden kun je niet meer inloggen op onze website. Ook het pitchen op campagnes is hier niet meer mogelijk. Dit gedeelte is naar onze partner tim verschoven. Tim is het nieuwe matching platform voor influencers en marketeers waar BN vanaf nu al haar influencer campagnes op zal zetten.

Onze nieuwe campagnes zijn voorlopig ook nog op deze website te vinden. Ook op social media én via de nieuwsbrieven houden we je hiervan op de hoogte. Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ben je automatisch onderdeel van ons netwerk en weet ons team je ook te vinden als we actief gaan werven voor een campagne. Iedereen die zich voor januari 2016 heeft geregistreerd op de oude website van BN ontvangt automatisch deze nieuwsbrief.

Wij zijn gepassioneerd over de kracht van échte mensen, die échte verhalen vertellen aan mensen die daar écht op zitten te wachten. Wij noemen dat ook wel REAL influencer marketing*.

 

Wij geloven dat samenwerkingen met bedrijven, behalve een leuk zakcentje en een kans om professioneler met jouw kanalen om te gaan, vooral ook de meest sympathieke en leuke vorm van marketing is. Mits er oog is voor relevantie, authenticiteit en kwaliteit.

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in bovenstaande. Samen met onze klanten creëren wij campagnes die vanuit deze visie ontstaan zijn. Onze campagnes zetten we vervolgens uit op het matching platform van ons ‘broertje’ tim. We adviseren onze klanten bij de selectie over hoe waardevol factoren als relevantie, engagement en authenticiteit zijn en nemen in de uitvoering ook alles uit handen.

 

Het lijkt ons enorm leuk om kennis met je te maken. Wie weet ben jij wel de perfecte influencer voor één van onze komende campagnes. Je kan onze campagnes volgen via social media, of door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ben je automatisch onderdeel van ons netwerk en weet ons team je ook te vinden als we actief gaan werven voor een campagne.

 

Heb jij je (voor januari 2016) al eens op onze oude website aangemeld? Dan ontvang je onze nieuwsbrief automatisch.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen
*REAL influencer marketing staat voor samenwerkingen tussen influencers en marketeers waarbij de focus ligt op een Relevante doelgroep, een bepaalde vorm van Engagement, de Authenticiteit van het verhaal en ten slotte de Likability van de content.