NS International - NS Bloggerstrip - Bloggers Network
22780
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22780,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

NS International #NSBloggerstrip

 “Treintijd is mijn-tijd, dat zouden we graag over willen brengen.”
Strategie

Wie beter dan Nederlands’ beste experts op het gebied van onder andere food, fashion, kunst en duurzaamheid zijn geschikt om een E-book te creëren over Parijs in één dag? De 10 geselecteerde bloggers hadden tijdens de #NSBloggerstrip negen uur de tijd om in Parijs in kaart te brengen wat de ‘musts’ zijn binnen hun expertise. ‘S avonds tijdens de terugreis hadden de bloggers vervolgens zo’n drie uur de tijd om hun beeldmateriaal te ordenen en de tekst van hun hoofdstuk te schrijven. Het doel van deze uitdaging? Antwoord geven op de vraag hoe waardevol je jouw treintijd in kan delen door samen een E-book te creëren en op en neer te gaan naar Parijs binnen 1 dag!

 

Resultaten
  • De tien bloggers hebben ieder meerdere social updates geplaatst op Instagram, Facebook, Twitter en Snapchat. De hashtag #NSBloggerstrip is hierbij gebruikt.
  • Alle bloggers hebben tevens een blogpost gewijd aan de bloggerstrip en het E-book.
  • Het persbericht over dit initiatief is opgepakt door o.a. Adformatie, Emerce en Marketingtribune.
  • Het E-book is inmiddels gratis te downloaden via de website van NS International. Hiermee spelen zij perfect in op de behoefte van hun reizigers om tijdens een stedentrip een offline naslagwerk paraat te hebben.