Hoe het werkt voor bedrijven | Bloggers Network
21521
page-template-default,page,page-id-21521,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Alle onderstaande tarieven zijn exclusief de eventuele beloning van de influencers.

Uiteraard is het tevens mogelijk een campagne op maat bij ons aan te vragen.

BN - tarieven

Wij zijn gepassioneerd over de kracht van échte mensen, die échte verhalen vertellen aan mensen die daar écht op zitten te wachten. Wij noemen dat ook wel REAL influencer marketing*, anderen noemen het soms ook wel influencer-, content-, social- of engagement marketing.

 

Hoe je het ook noemt, wij geloven dat samenwerkingen met influencers behalve effectief en kosten efficiënt, vooral ook de meest sympathieke en leuke vorm van marketing, PR en communicatie is. Mits er oog is voor relevantie, authenticiteit en kwaliteit.

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in bovenstaande. Voor onze klanten nemen wij alle facetten van samenwerkingen met bloggers, vloggers en social influencers uit handen.

*REAL influencer marketing staat voor samenwerkingen tussen influencers en marketeers waarbij de focus ligt op een Relevante doelgroep, een bepaalde vorm van Engagement, de Authenticiteit van het verhaal en ten slotte de Likability van de content.