Team - Bloggers Network
21519
page-template-default,page,page-id-21519,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
team_image
Founder

Dorit Roest

Dorit kent als foodblogger (Dolly’s Dish) alle ins- en outs van de blogosphere. Na haar master Beleid, Communicatie & Organisatie werd Dolly’s Dish snel professioneel. Ze mistte een organisatie die de belangen van bloggers voorop stelde. De tijd was rijp om Bloggers Network op te gaan zetten.

Dorit gaat altijd voor het maximale resultaat. Bloggers Network en haar ongeëvenaarde Doritcake zijn het bewijs. Als ze niet bij Bloggers Network is, staat ze in haar keukentje te cheffen óf te genieten van andermans kookinspanningen.

team_image
Founder

Myrthe Stapper

Myrthe weet van alles iets af. Een studie rechten bleek daarom te beperkt. Van assistent op een televisieset werkte ze zich op tot producer van diverse internationale commercials (voor o.a. Heineken). Bij Bloggers Network kan ze haar uiteenlopende talenten laten gelden. Myrthe houdt van mensen en mensen houden van Myrthe. Met deze aangeboren feature kan niemand nee zeggen als ze iets vraagt.

Myrthe drinkt thee alsof het water is en water alsof haar leven ervan afhangt. Als ze niet bij Bloggers Network is, geniet ze van een goede film of sport ze de laatste restjes energie eruit.

team_image
Account Manager

Loes Janssen

Loes is onze rasechte Brabo, met een hart van goud en een geweldige passie voor bloggers en alles wat daarmee te maken heeft. Zo onschuldig als dat ze eruit ziet, zo laat ze zich door niemand afschrikken en gaat ze recht op haar doel af. Loes weet bij elk bedrijf de perfecte match te vinden en zal niet stoppen voordat alle partijen tevreden zijn. Terugschakelend op haar onschuld, geloof het of niet, haar verslaving voor The Walking Dead is af en toe toch wel een beetje beangstigend.

team_image
Account Manager

Vivienne Pickkers

Viviënne is afgestudeerd als Communication multimedia designer, maar haar talent bleek ook te liggen bij het accountmanagement. Viviënne houdt iedereen binnen het team scherp en zorgt dat niks over het hoofd wordt gezien. Als geen ander kan zij schakelen tussen verschillende klanten en de bijhorende influencers. Viviënne is een sfeermaker op wie je altijd kan bouwen. Als ze niet bij Bloggers Network is, slaat ze met een houten stick tegen ballen. Of staat ze met haar vriendinnen in een Amsterdamse kroeg.